• Nu nog BTW-korting van 21%
  • Terugverdientijd binnen 10 jaar
  • Draag bij aan een beter milieu

Zonnepanelen installateurs vergelijken

Wilt u zonnepanelen aanschaffen voor uw woning of bedrijfspand? Vergelijk altijd verschillende installateurs voordat u koopt


Wanneer u van plan bent om zonnepanelen aan te schaffen adviseren, vergelijk dan altijd verschillende offertes van installateurs. Door de verschillende zonnepanelen en de daarbij behorende investering, terugverdientijd, opbrengst en garanties is het verstandig om meerdere offertes met elkaar te vergelijken voordat u tot koop overgaat.


Zeker met zonnepanelen betekent goedkoop vaak duurkoop. Laat u dus niet lekker maken door een spotgoedkope prijs, want dit betekent vaak dat de kwaliteit van de panelen te wensen over laat. Een zonnepanelen systeem moet minimaal 20 jaar mee gaan en de vooraf opgegeven opbrengsten ook waarmaken. Wij adviseren u om meerdere installateurs uit te nodigen bij u op locatie. Zo heeft u een indruk van de installateur en kunt u meteen technische vragen stellen voor een offerte op maat. Deze afspraken duren vaak niet lang, maar zijn wel belangrijk!


Op de pagina Kwaliteit zonnepanelen kunt u meer lezen over het belang om kwalitatief goede zonnepanelen aan te schaffen.


Maak een vrijblijvende afspraak met zonnepanelen installateurs en laat u informeren over de investering, terugverdientijd, opbrengsten, garanties en service.


Vergelijk nu Gratis en Vrijblijvend offertes van installateurs uit uw regio!

Offertes aanvragen

Offertes aanvragen

Hulp nodig?

Bel +31(0)71-5601677

Hoe werkt het?

  • Vul uw postcode in
  • Omschrijf uw opdracht
  • Ontvang en vergelijk meerdere offertes
  • Kies uw opdrachtgever
185.000 huishoudens
gingen u voor