• Nu nog BTW-korting van 21%
  • Terugverdientijd binnen 10 jaar
  • Draag bij aan een beter milieu

Privacy Statement


Comparisa voldoet aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming!

Beste klant,

Dank voor uw belangstelling voor Comparisa!

Wij van Comparisa willen u de best mogelijke ervaring bieden, zodat u optimaal kunt genieten van onze service – vandaag, morgen en in de toekomst. Het is ook ons doel om naar onze klanten toe zo open en transparant mogelijk te zijn over de persoonlijke gegevens die wij verzamelen om deze service te bieden, hoe deze worden gebruikt en met wie deze worden gedeeld.

Wij hebben enkele wijzigingen doorgevoerd in ons privacybeleid, dat op 25 mei 2018 in werking treedt. Deze wijzigingen weerspiegelen de striktere transparantie-eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU (bekend als de AVG).

Er zijn verbeteringen van het privacybeleid die uitleg en extra informatie geven over: Uw privacyrechten en hoe u deze kunt uitoefenen; hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen, en de rechtsgrondslagen op basis waarvan we uw persoonlijke gegevens vewerken. U kunt toegang krijgen tot ons privacybeleid op onze website op de volgende link:

Privacy Policy Comparisa

De verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens waarop dit Privacybeleid van toepassing is, is Comparisa B.V. gevestigd aan de Kranenburgweg 141, 2583 ER, Den Haag.
Contact kan met betrekking op de naleving van de regels inzake de bescherming van persoonsgegevens in de Europese Unie kan worden opgenomen via info@comparisa.eu.

Als bestaande klant verwerken wij, als verwerkingsverantwoordelijke, momenteel je persoonsgegevens om je, aan de hand van je voorkeuren, relevante informatie en aanbiedingen en initiatieven toe te sturen die je kunnen interesseren.

U kunt in elk geval te allen tijde bezwaar maken tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens door ons voor direct marketing en profileringsactiviteiten, of tegen verdere commerciële mededelingen van ons. Als u uw eerdere toestemming wilt intrekken, of bezwaar wilt indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing en profileringsdoeleinden, zoals beschreven in ons Privacybeleid, kunt u dat gemakkelijk doen via info@comparisa.eu . U zult ook een vergelijkbare afmeldingslink vinden in iedere marketing e-mail die je in mogelijk de toekomst van Comparisa ontvangt.

Zolang u geen bezwaar maakt of uw toestemming niet intrekt, gaan wij ervan uit dat u graag de nieuwsbrieven van Comparisa en andere commerciële mededelingen blijft ontvangen via e-mail en andere communicatiemiddelen, naargelang het geval, zoals uiteengezet in ons Privacybeleid.

Als je vragen of bedenkingen hebt over onze gegevensverwerkingspraktijken of marketingpraktijken, of als je je rechten op toegang, rectificatie, beperking, wissing, bezwaar, of het recht op overdraagbaarheid wilt uitoefenen in overeenstemming met de toepasselijke wet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@comparisa.eu.

Bedankt voor uw vertrouwen in Comparisa.

Met vriendelijke groet,

Team Comparisa

Hulp nodig?

Bel +31(0)71-5601677

Hoe werkt het?

  • Vul uw postcode in
  • Omschrijf uw opdracht
  • Ontvang en vergelijk meerdere offertes
  • Kies uw opdrachtgever
185.000 huishoudens
gingen u voor